مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: روزانه ۵۵ میلیون مترمکعب گازهای همراه در کشور منتشر میشود که تولید ۴۰ درصد آن در خوزستان است.7 اردیبهشت
به گزارش ایرنا محمد جواد اشرفی روز یکشنبه در آیین کلنگ زنی طرح فروش گازهای اسیدی واحد احیا آمین شرکت پالایشگاه گاز بید بلند با سرمایهگذاری شرکت دانش بنیان در بهبهان با اشاره به اینکه ایران سهم ۱۲ تا ۱۳ درصدی فلرینگ را دارد افزود: مدیریت و کنترل فلرها از حیث حفظ منابع ملی و ثروت کشور و حفاظت از محیط زیست از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر طرحهای با ارزشی در سطح استان به منظور مدیریت گازهای فلر آغاز شد که پالایشگاه گاز بید بلند خلیج فارس سردمدار جمع آورری گازهای همراه در کشور است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان اضافه کرد: پالایشگاه بیدبلند با ظرفیت جمعآوری ۲ میلیارد فوت مکعب در روز کار میکند که در حال حاضر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون فوت مکعب از این میزان گاز مدیریت میشود و برنامهریزی برای ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: پالایشگاه گاز هویزه نیز ظرفیت جمعآوری ۵۰۰ میلیون فوت مکعب را دارد که در حال حاضر ۱۵۰ میلیون فوت مکعب در حال جمعآوری و در مدار است.
اشرفی همچنین به طرح بزرگ دیگری در زمینه جمع آوری گازهای همراه از سوی پتروشیمی مارون اشاره کرد و گفت: براساس این طرح جمع آوری حدود ۲۹۰ میلیون فوت مکعب گاز همراه در روز انجام میشود.
وی به طرح فروش گازهای اسیدی واحد احیا آمین شرکت پالایشگاه گاز بید بلند اشاره کرد و توضیح داد: این طرح صرفا برای جمعآوری گازهای اسیدی و ترش است که همین موضوع تفاوت عمده آن با دیگر طرحهای جمعآوری گاز به شمار میرود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان افزود: این طرح قرار است ۱۱۰ هزار فوت مکعب در روز را که عددی قابل توجه است و ماهیت ترش و اسیدی دارد را جمعآوری کند.
وی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همراهی بتوانیمنقش ارزنده ای در حفظ و کیفیت محیط زیست خوزستان ایفا کنیم.
اشرفی گفت: در حوزه ملی در زمینه جمع آوری گازهای همراه و جلوگیری ار سوزاندن آنها پیگیریهای جدی در حال انجام است که در به ثمررسیدن طرح بسیار موثر محسوب میشود.
وی فلر واحد آمین و کریت کمپ را از جمله فلرهای تولید کننده گازهای اسیدی در استان عنوان و اظهار کرد: فلر کریت کمپ وضعیت نامناسبی دارد که پیگیری برای جمعآوری گازهای آن در حال انجام است.
آخرین دیدگاهها