۴۰ میلیون درخت شمشاد در ۵ سال از بین رفت/ ۶۵ درصد ارتباط مردم با طبیعت با کمک زنان

خبرگزاری ایرنا

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: بین سال‌های ۹۰ تا ۹۵ در مدت ۵ سال ۴٠ میلیون درخت شمشاد در شمال کشور از بین رفت این در حالیست که نقش زیادی در تامین داروهای ضد سرطان دارند. 8 بهمن

به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی کیادلیری روز دوشنبه در نشست «نقش زنان در دستیابی به محیط زیست مطلوب، هم اندیشی برای آینده ای پایدار» با حضور شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سازمان حفاظت محیط‌زیست افزود: تاریخ ایران و فرهنگ ما همواره بر حفظ محیط‌زیست و طبیعت تاکید دارد، همچنین در دین مبین اسلام هم به احترام به طبیعت اشاره شده است.

وی اظهارداشت: امروزه در زمینه محیط زیست طبیعت با چالش های زیادی مواجه هستیم از جمله کاهش بارندگی و در مقابل افزایش تبخیر، به عنوان مثال ١٣١ میلیارد مترمکعب بیلان منفی آب را داریم که هر سال ۵ میلیارد متر مکعب به آن اضافه می شود.

وی ادامه داد: چالش بعدی فرسایش خاک است ٨٢ درصد از خاک کشور در کمتر از یک دهه مواد آلی خود را از دست داد، ١۶ تا ٢۵ تن در هکتار فرسایش خاک داریم. وضعیت جنگل های زاگرس هم بسیار نگران کننده است اگر قرار باشد حاصلخیزی آن برگردد باید حدود ۵٠ درصد درآمد نفتی کشور برای آن هزینه شود.

کیادلیری افزود: در ١۶ سال اخیر روزانه ۵٠٠ هکتار از سطح جنگل ها و مراتع را از دست دادیم بر این اساس در این مدت ٣ میلیون و ۶٠٠ هزار هکتار را از دست دادیم.

وی تاکید کرد: شرایط طبیعی کشور نامطلوب است این مشکلی است که همگان مسبب آن هستیم برای همین هم راه حل آن مشارکت همگانی است که در این میان نقش زنان از اهمیت زیادی برخوردار است.