ایرنا
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان با تاکید بر ضرورت نوسازی، بهسازی و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی،گفت: ۳۰۰ دستگاه خودروی سواری پیکان فرسوده در همدان تردد دارند که باید از چرخه حمل و نقلی خارج و نوسازی شوند. 5 اردیبهشت
سیده مریم محمدی روز چهارشنبه در آیین به مناسبت زمین پاک و تجلیل از برگزیدگان مسابقه مدیریت پسماند اظهار کرد: نصب دوربین های پلاک خوان به سامانه سیمفا با تدبیر شهرداری انجام شد که این اقدام زمینه جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی و آلاینده و کاهش آلودگی هوا را فراهم می کند.
وی گفت: انتخاب همدان در مجمع شهرداران آسیا به عنوان پایتخت گردشگری آسیا کار شهرداران را دشوار کرد چرا که با توجه به تبدیل شدن همدان به مقصد گردشگری، مسافران و گردشگران انتظار دارند پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، آراسته و پیراسته باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اضافه کرد: در ثبت جهانی هگمتانه محیط زیست اعلام کرد که چنانچه قدمت و مدنیت شهر همدان سه هزار و ۵۰۰ سال است اما قدمت طبیعت همدان بیش از هفت هزار سال و زیبنده محافظت است.
محمدی گفت: شعار امسال هفته زمین پاک «سیاره زمین در مقابل پلاستیک، مشارکت مردم ایران در برابر معضل پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است چرا که زنگ خطر معضل پلاستیک به عنوان معضل جهانی، در سازمان ملل به صدا درآمده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: ارزانی پلاستیک موجب افزایش استفاده مردم از آن شده است و امروزه رد پای «میکروپلاستیک ها» در اجزای بدن انسان از جمله بندناف جنین، شیر مادر و موم زنبور عسل مشاهده است.محمدی ادامه داد: پلاستیک هایی که در حاشیه جاده ها، سواحل، جنگل، منابع ملی و اراضی طبیعی رها شده به سرعت به سفره سپس به بدن ما برمی گردد و سرعت بازگشت به بدن روز به روز بیشتر شده چرا که میزان مصرف آن روزانه در حال افزایش است.
وی گفت: کاهش مصرف پلاستیک یک زنجیره است و بر اساس لایحه محدودیت و ممنوعیت استفاده از کیسه های پلاستکی مصوبه هیات وزیران در سال ۱۴۰۱ ابتدای این زنجیره وزارت صنعت، معدن و تجارت است.مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اضافه کرد: بر اساس این لایحه وزارتخانه یاد شده باید طوری برنامه ریزی کند تولید کنندگان هر سال بخشی از بسته بندهای پلاستیکی را کاهش دهند سپس به تناوب در سبد مصرفی و خرید ما پلاستیک کمتر وارد می شود.
محمدی از خانواده ها و مادران، بانوان درخواست کرد ابتدا برای سلامت اعضای خانواده سپس برای حفظ محیط زیست از پلاستیک کمتر استفاده کنند.وی اضافه کرد: شهرداری برای حمل و نقل زباله باید از داخل شهر تا سایت پسماند بر روی خودروها تور بکشد تا به علت سرعت خودرو و وزش باد شاهد پراکنش بخشی از این زبالهها و پلاستیک ها در طبیعت نباشیم.
محمدی همچنین خواستار محصور کردن لندفیل ها به منظور جلوگیری از پراکنش پلاستیک ها در سایت دفن پسماند شد و گفت: شهرداری ها علاوه بر داخل و محدوده شهر، حریم را نیز از زباله و نخاله ها پاکسازی کنند و خارج از حریم شهری این مسیولیت بر عهده بخشداری ها است.
آخرین دیدگاهها