ایسنا
با اتمام فصل کوخهنشینی و عملیات مبارزه با صید غیرقانونی پرندگان شکاری، پرسنل یگان حفاظت محیطزیست استان ۲۵۳ کوخه تخریب و ۵۳۶ تور زندهگیری و سایر ادوات شکار کشف و ضبط شد. 21 آذر
عبدالرحمن مرادزاده مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این باره گفت: یگان حفاظت محیطزیست استان بوشهر امسال پیش از آغاز مهرماه با آمادهسازی ناوگان خودرویی و موتوری خود را برای حضور مستمر در مناطق هدف کوخهنشینان و شکارچیان متخلف مهیا کرد تا با صید و قاچاق پرندگان شکاری مقابله کند.
وی افزود: در پایان بیش از ۲ ماه فعالیت برای مبارزه با کوخهنشینی و ناامن کردن مناطق طبیعی استان، ۷۸۰ نفر روز ماموریت از سوی نیروهای یگان حفاظت این استان انجام شد که در نتیجه ۱۳ متخلف کوخهنشینی دستگیر و ۶۲ نفر نیز در حین این گشتها متواری شدند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: به دنبال این اقدامات امسال ۳۳ بهله دلیجه و ۲۴۲ قطعه قمری و دیگر پرندهها از این کوخهها کشف و در دامان طبیعت رهاسازی شدند.
سید احسان موسوی فرمانده یگان حفاظت محیطزیست استان بوشهر با اشاره به همکاری خوب دستگاههای امنیتی و انتظامی استان بوشهر جهت مقابله با قاچاقچیان پرندگان شکاری اعلام کرد: تاکنون سه باند قاچاق پرندگان شکاری مورد ضربه قرار گرفته که تعداد ۱۰ بهله شاهین، ۶ بهله بالابان و ۶ قطعه هوبره کشف و ضبط و تعداد پنج متخلف نیز دستگیر که ضمن تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهار کرد: این پرندههای شکاری در معرض خطر انقراض پس از طی مسیری طولانی به استان بوشهر مهاجرت میکنند و شایسته است که مهمانپذیری شایستهای از آنها داشته باشیم.
موسوی افزود: قانونگذار قوانین سختی برای مقابله با این تخلف در نظر گرفته و بر اساس قوانین شکار و صید سه سال حبس و بر اساس مصوبه شماره ۴۴۲ شورای عالی حفاظت محیط زیست، متخلفان برای شکار هر بهله شاهین، بحری و بالابان ۲۰۰ میلیون تومان و برای شکار هوبره ۳۰ میلیون تومان جریمه میشوند.
عبدالرحمن مرادزاده مدیرکل حفاظت محیطزیست استان بوشهر در انتها افزود: همشهریان گرامی و دوستداران طبیعت میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف گزارشات خود را به نزدیکترین اداره یا پاسگاه محیطبانی اطلاع دهند.
آخرین دیدگاهها