توقف انتقال پسماند به سراوان

تعادل

رییس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن بیان اینکه دیگر هیچ پسماندی به سراوان منتقل نمی‌شود، اظهار کرد: با نصب دستگاه تصفیه، شیرابه تولیدی این منطقه به آب قابل قبول برای کشاورزی تبدیل می‌شود. 12 شهریور


رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: تاکنون همه روش‌های مدیریت پسماند در مرکز دفن سراوان امتحان شده است و ضرورت دارد که بحث تفکیک از مبدا نیز برای این منطقه مورد توجه قرار گیرد همچنین در کنار فرهنگسازی به مساله جانمایی جدید برای دفن زباله و طرح احداث زباله‌سوز به عنوان آخرین گزینه توجه داشته باشیم.

علی سلاجقه افزود: منطقه سراوان را در صدر مشکلات پسماند کشور در نظر گرفته‌ایم. به این منظور که اگر بتوانیم مشکل سراوان را حل کنیم، معضلات بقیه نقاط کشور نیز در زمینه پسماند حل می‌شود. از جمله اقدامات انجام شده برای سراوان این است که دیگر هیچ پسماندی به آن محدوده منتقل نمی‌شود و به مناطق دیگری می‌رود که البته این انتقالات با تفکیک زباله‌ها همراه است.

او ادامه داد: از شیرابه پسماندهای این منطقه به ارتفاع حدود ۹۰ متر، گازی متصاعد شده است که بسیار خطرناک است همچنین شیرابه، آب و خاک آن منطقه را آلوده می‌کند، به همین دلیل این محدوده ایزوله و از مناطق اطراف آن جدا شده است تا سایر مناطق را تحت تاثیر قرار ندهد. رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: دستگاه تصفیه‌ای در آن منطقه نصب شده است که شیرابه را به آب مناسب برای کشاورزی تبدیل می‌کند و در هر ثانیه حدود هفت لیتر تصفیه آب انجام می‌شود. بارش‌ها در این منطقه نیز موجب افزایش تولید شیرابه می‌شود بنابراین این منطقه را پوشانده‌ایم تا بارندگی‌ها به‌ آن وارد نشود. در حال حاضر نیز به دنبال استفاده از ظرفیت زباله‌سوزی در آن منطقه هستیم که استانداری گیلان به‌صورت کاملا ویژه به آن منطقه ورود کرده است.