مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست مازندران از خشک شدن ۳۰ درصد از مجموعه آبی تالاب میانکاله به ویژه در بخش غربی خبر داد و گفت: استقرار صنایع مادر در مازندران ملزم به تاییدیه سازمان حفاظت محیط زیست است.
عطاءالله کاویان در گفتوگو با ایسنا با ذکر مقدمهای گفت: امروز مردم دادههای کافی درباره مسائل محیط زیستی دارند اما تخصص ندارند که نمود آن در فضای مجازی آشکار است، متاسفانه تحلیلها کارشناسی نیست؛ محیط زیست دستگاهی تخصصی است که برخی مسائل آن قابلیت مطرح شدن در سطح عمومی را ندارند.
این مسئول استانی افزود: در فضای مجازی با دیتا مواجه نیستیم و در فضای واقعی به دنبال تحلیل درست هستیم. در این یک سال حضورم در مجموعه محیط زیست، ۱۰ درصد مشاهداتم از این حوزه منجر به خروجی اطلاعات شدهاست.
وی درباره اثرگذاری رسانهها در انتشار اطلاعات درست در حوزه محیط زیست خاطرنشان کرد: به دنبال دید تخصصی هستیم نه رسانهای که از ما تعریف کند، آمادگی لازم برای ارتباط با رسانهها برای اطلاعرسانی درست را داریم.
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست مازندران با اعلام استقبال از نقد تخصصی اظهار کرد: مباحث باید انتقادی باشند تا منجر به خروجی اثرگذار شود. مدار گفتوگوی استانداری در دوره دولت جدید برپایه سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال است، تاکید ویژه به معاونان خود در تمام سطوح داریم که شعار سال در تمامی ابعاد شکوفا شود و این امر، محدود به یک نهاد نیست.
وی ادامه داد: اشتغال، زدودن فقر از جامعه، صنعت و گردشگری دغدغه امروز ما است، از ریاست سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای بهرهگیری از تخصص و دانش و همکاری با برخی سرمایهگذاران، بهویژه استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان که از دغدغههای مقام معظم رهبری نیز بوده، موافقت گرفتیم.
کاویان خاطرنشان کرد: مشاوره کلیدواژه مغفول ما بود که در گذشته محدودیتهایی در این زمینه وجود داشت، امروز این محدودیتها برطرف شده و شرکتهای دانشبنیان مورد تایید میتوانند در زمینه مشاوره همراه ما باشند.
مدیرکل محیط زیست مازندران با ناظر خواندن این سازمان در حوزه پسماند گفت: ما یک دستگاه ناظر هستیم و پسماند مسالهای تخصصی است. مسئله مغفول این حوزه در پروژههای بلاتکلیف، تشکیل کمیتههای تخصصی برای اجرا با نگاه تخصصی و بهروز است که باید سالها پیش شکل میگرفت.
این مسئول با تاکید بر خطرآفرینی پسماند پزشکی در سطح استان اعلام کرد: آسیب پسماند پزشکی دهها برابر پسماند معمولی است که مردم در پیرامون خود میبینند، پسماند پزشکی امروز در اماکن گوناگون دپو میشود که به معنای وجود خطر است. بیش از ۶۰ درصد بیمارستانهای ما از امکانات بیخطرسازی پسماند برخوردار بوده و در باقی بیمارستانها، این امر توسط معدود شرکتهای تهیهکننده امکانات امحا و بیخطرسازی انجام میشود که شرکتهای یادشده انحصاری عمل میکنند.
وی با بیان اینکه ادارهکل محیط زیست استان موضوع نرخگذاری شرکتهای خدمات پزشکی عمومی را مورد بررسی قرار داده گفت: ۲ شرکت اصلی فعال در این زمینه انحصاری بوده و از سال قبل نرخ آنها ۲ برابر شدهاست، به همین دلیل چاره در خروج آنها از انحصار، وارد کردن دیگر شرکتها و نظارت مجدد بر نرخگذاری است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از توسعه شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت: در سالهای گذشته سوزاندن کاه سبب از بین رفتن ظرفیت تبادلی خاک، آلودگی هوا و منظر، از بین رفتن منابع آب و موارد دیگر میشد. یک مجموعه دانشبنیان ۱۲۰ دستگاه کاهخردکن وارد بازار کرده که نوعی مدیریت در حوزه محیط زیست به شمار میآید.
آخرین دیدگاهها