رئیس انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد آران و بیدگل با بیان اینکه ۵ گونه جدید پرنده در منطقه یخاب ابوزیدآباد آران و بیدگل شناسایی شد، گفت: گونههای پرندگان به ۱۲۳ مورد افزایش یافت.
مصیب صدری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با اشاره به شناسایی پنج گونه پرنده جدید در منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد از توابع شهرستان آران و بیدگل اظهار داشت: شناسایی گونههای جدید به همت دوستداران محیط زیست صورت پذیرفته است.
وی در بیان جزئیات گونههای پرنده جدید شناسایی شده در منطقه جدید در منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد از توابع شهرستان آران و بیدگل ابراز داشت: پیپت درختی، دارکوب سوری و سنگ چشم تورانی از جمله گونههای جدید شناسایی شده است.
رئیس انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد آران و بیدگل ضمن اشاره به دیگر گونههای جدید پرندگان شناسایی شده در منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد ابراز داشت: چک سیبری و سنگ چشم تورانی از دیگر گونههای جدید شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه پیش از این تعداد گونههای شناسایی شده به 118 مورد رسیده بود، گفت: با شناسایی این پنج گونه جدید تعداد گونههای پرندگان در منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل به 123 مورد میرسد.
صدری با بیان اینکه منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل به وسعت 272هزار هکتار است، تصریح کرد: این وسعت بالا باعث شده تا چندین تیپ جغرافیایی و اقلیمی را در بر بگیرد به نوعی که شامل مناطق کوهستانی، دشتی، کویری و ماسهزار است.
وی ضمن اشاره به گونههای جانوری ثبت شده در این منطقه حفاظتشده تاکید کرد: گربه شنی، گربه وحشی، کاراکال، کفتار، روباره و شاه روباه از جمله گونههای جانوری ثبت شده در منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل است.
رئیس انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد آران و بیدگل با بیان اینکه این منطقه دو گونه بومی اختصاصی دارد، افزود: دو گونه اختصاصی ارمیاس مرنجاب و اسکینگ ماری شکل مرنجاب دو گونه اختصاصی این منطقه است که در جهان فقط منطقه حفاظت شده یخاب محل زندگی آنان است.
وی از وجود مرز مشترک با پارک ملی کویر خبر داد و ابراز داشت: با این پارک ملی منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل تبادل گونه انجام داده است و بر همین اساس چهار رسته جانوری در این منطقه وجود دارد.
صدری با بیان اینکه منطقه حفاظتشده یخاب ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل دارای 150 چشمه است، گفت: با توجه به تعداد گونههای گیاهی در منطقه کوهستانی آن لقب زاگرس کوچک را به آن اعطا کردند.
آخرین دیدگاهها