طرح مقابله با زنده‌گیری پرندگان شکاری در استان بوشهر آغاز شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به آغاز کوچ پرندگان به نقاط مختلف استان گفت: طرح مقابله با زنده‌گیری پرندگان شکاری همچون شاهین، بحری و بالابان «کوخه‌نشینی» در استان بوشهر آغاز شد.

طرح مقابله با زنده‌گیری پرندگان شکاری در استان بوشهر آغاز شد

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،کوچ پرندگان به جزایر، تالاب‌ها، آبگیر، پارک‌های ملی دریایی و نقاط مختلف دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم استان ساحلی بوشهر است.

 

 

هر ساله در اواخر تابستان مهاجرت پرندگان شکاری به  نقاط خوش و آب و هوای استان بوشهر آغاز می‌شود که شکار این پرندگان به‌صورت زنده در دستور کار شکارچیان غیرمجاز قرار می‌گیرد.

یکی از روش‌های مهم شکار زنده پرندگان، کوخه‌نشینی است که با این شیوه پرندگان همچون شاهین، بحری و بالابان صید می‌شود و با قیمت هنگفت در کشورهای عربی به فروش می‌رسد.

برخورد با شکارچیان پرندگان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به برخورد با شکارچیان پرندگان اظهار داشت: همزمان با فصل مهاجرت این پرندگان، سودجویان برای صید زنده پرندگان کمیاب و نادر شکاری اقدام به ساخت تله تحت عنوان کوخه‌نشینی می‌کنند که بر اساس قوانین زیست محیطی تخلف است.

فرهاد قلی‌نژاد باتأکید بر مقابله با زنده‌گیری و قاچاق پرندگان شکاری افزود: با کوخه‌نشینان و قاچاقچیان پرندگان شکاری با جدیت برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه محیط‌بانان به صورت شبانه‌روزی به حفاظت از تنوع زیستی استان اقدام می‌کنند خاطر نشان کرد: تمام تلاش یگان و ادارات محیط زیست و پاسگاه محیط‌بانان در طول این دوره از سال به مقابله با کوخه‌نشینان است.

رصد تمام مسیر و معابر منتهی به زیست و حضور پرندگان شکاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به مناطق حساس استان که در آن مناطق بیشترین کوخه‌نشینی انجام می‌شود اضافه کرد: تمام مسیر و معابر منتهی به زیست و حضور پرندگان شکاری برای مقابله با کوخه‌نشینی رصد و پایش می‌شود.