مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: برای جلوگیری از آلودگی آب، احداث چاهکهای نمونه برداری در کنار کاشت نهال در محوطه پیگیری شد، همچنین باید زبالههایی که به صورت غیراصولی دپو شده بودند مدیریت شوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین درباره مدیریت پسماند و تاثیر آن بر سلامت سیاره و انسان اظهار کرد: مدتهای مدیدی است که قانون مدیریت پسماند مصوب شده و در بخشهای پسماند عادی، صنعتی، بیمارستانی و عفونی و کشاورزی تقسیم شده و هر بخش متولی خاص خود را دارد؛ قزوین از استانهایی است که پسماندهای عادی آن به طور متمرکز در سایت محمدآباد مدیریت میشود.
وی عنوان کرد: وضعیت سایت پسماند محمد آباد به طور مستمر از طرف نهادهای مختلف نظارت میشود و هر دو هفته یک بار گزارشهای کارشناسی از وضعیت آن برای استاندار ارسال میشود و با توجه به حساسیت آن در سفر رئیس جمهور هم مطرح شد و درصورتی که شرایط آن بهبود پیدا کند این امکان وجود دارد که حدود 40 تا 50 درصد زبالهها به کود کمپوست تبدیل شود.
این مسئول بیان کرد: در یک بازه زمانی یک شبه دو برابر ظرفیت زباله وارد سایت شده و شوکهایی وارد شده و ظرفیت ماشین آلات، لندفیل و امکانات، دیگر پاسخگو نبود اما در حال حاضر ضمن رصد مجموعه از طرف دستگاه قضایی از طریق صندوق ملی محیط زیست هم 15 میلیارد تسهیلات برای سایت درنظر گرفته شده تا خطوط پردازش زباله راه اندازی شود و طبق موضوع مطرح شده در کارگروه پسماند از شهرداری برای ساماندهی سایت درخواست شده زمان بندی ارائه دهند.
شنتیائی اظهار کرد: هر شش ماه از آبهای زیرزمینی نمونه برداری میشود و تاکنون گزارشی مبنی بر آلودگی منابع آبی نداشتیم اما این به این معنا نیست که در آینده هم مشکلی نخواهیم داشت و امکان آلودگی اراضی وجود دارد و از این رو برای پیشگیری از این اتفاق باید تصفیه خانه و مدیریت شیرابه مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین درباره تخلیه پسماندهای عفونی در کنار پسماندهای عمومی در سایت محمدآباد گفت: در سال گذشته این اتفاق میافتاد؛ البته این پسماندها بی خطر شده بودند؛ اما پس از مطرح شدن این موضوع در کارگروه پسماند، در حال حاضر لندفیل مجزایی برای این کار در نظر گرفته شده است.
آخرین دیدگاهها