وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

شاهرود- دبیر تشکل جمعیت دیده بان طبیعت شاهرود بابیان اینکه زیبایی جاده سلامتی شاهرود تحت تاثیر احداث دو پل قرارگرفته است، گفت: با این طرح‌ها پول و سرمایه‌های مردم هدر می‌رود.

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رودبه گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین ولیان غروب پنج‌شنبه در همایش پیاده‌روی به مناسبت هوای پاک در محل جاده سلامتی شاهرود ضمن بیان اینکه شاهرود بهترین آسمان را در کل کشور دارد اما به این معنی نیست که عملکرد ما نسبت به دیگر شهرهای آلوده تفاوتی کند، ابراز داشت: خوشبختانه شاهرود در مسیر معبر هوای جنگل ابر و دامنه شاهوار قرارگرفته است و باید روز هوای پاک به رفتارهای شخصی خودمان تلنگری بزنیم که آیا به خاطر هوای پاک حاضریم قدمی برداریم؟

وی بابیان اینکه از خرید کمتر پوشاک و عایق شدن پنجره‌ها تا استفاده از خودروهای عمومی و غیره به داشتن پاک مربوط می‌شود، افزود: باید با عمل گرایی از همین اقدامات کوچک، اما مؤثر برداشت کار مهم فعالان محیط‌زیست گوشزد کردن و یادآوری همین نکات ضروری به دیگران است.

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

این فعال محیط‌زیست با تاکید بر اینکه باید خویشاوند، همکار، دوستان، خانواده و غیره را با دلایل علمی و عقلانی برای تغییر استایل زندگی دعوت کرد تا این گونه به طبیعت بتوان کمک کرد، ابراز داشت: کاهش مصرف سوخت برای داشتن هوای پاک همان چیزی است که ما را به کنترل گرمایش زمین و زیست بهتر و سلامت تر باید برساند.

ولیان با بیان اینکه گفتمان محیط‌زیست نه از نوع انتقادی و یاس آور بلکه از این نقطه نظر اینکه ما چه‌کاری می‌توانیم کنیم را باید به داخل جامعه آورد، تصریح کرد: ما باید نگاهی به طبیعت پیرامون خود داشته باشیم مسیر زیبایی جاده سلامتی یکی از راه‌های ارتباط طبیعت با شهر است و احاطه شدن آن با کوه یکی از موارد مثبت شاهرود به شمار می‌رود.

وی بابیان اینکه طبق شنیده‌ها حدود ۲۵ میلیارد اعتبار صرف پل طبیعت شده تا ارتباط دو کوه را در آبشار به هم وصل کند، افزود: باید پرسید آیا این پول مال تک‌تک ما شهروندان نیست؟ شاهرود هیچ کار مهم‌تر از احداث این پل‌ها نداشت؟ جاده سلامتی واقعاً چیزی به لحاظ زیبایی کم نداشت که بخواهیم چنین سازه‌ای به آن اضافه کنیم.

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

دبیر تشکل محیط زیستی استان سمنان بابیان اینکه عاشق شاهوار هستیم اما این پل را به عنوان شاهوار نخواهیم شناخت نهایت اسم آن ضد طبیعت باشد، ابراز داشت: اولاً این پول و سرمایه مردم در حال هدر رفت است و دوم آلایندگی طبیعت را به دنبال دارد چرا باید برای این سازه فولادی و بتنی طبیعت را تخریب کنیم و باید پرسید به چه قیمتی به اینجا رسیده است.

ولیان با بیان اینکه کارخانه فولاد به عنوان پرمصرف‌ترین صنعت آب بر کشور در اصفهان قرارگرفته است، تصریح کرد: ۲۵ درصد آب زاینده‌رود توسط همین بخش از بین می‌رود به این قیمت و با سختی فراوان فولاد را به اینجا آورده و سازه‌ای ضد طبیعت تنها به یک دلیل آن‌هم جویایی اسم و رسم برای مسئول یک شهر بنا می‌شود.

وی بابیان اینکه نگاه شخصی نیست و عملکردها است و سوال ما اینجا که آیا جای بهتری برای هزینه کرد نبود؟ افزود: از شهردار و شورای شهر می‌خواهیم در ساخت این پل‌ها بازنگری و به مردم در مورد ضرورت ساخت آن توضیح دهند برای این دو پروژه بالغ‌بر ۶۰ میلیارد تومان در حال هزینه کرد است. آیا واقعاً ضرورت دارد؟