شکارچیان متخلف در نطنز نقره داغ شدند

گروه استان‌ها – رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نطنز با بیان اینکه شکارچیان متخلف در نطنز نقره داغ شدند، گفت: شکارچیان متخلف متحمل جریمه ۹۵ میلیون ریالی و یک سال حبس تعزیری شدند.

اکبر عسکریان‌زاده مهابادی، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نطنز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز اظهار داشت: برای متخلفان شکار و صید در منطقه شکار ممنوع کرکس به اتهام شکار غیر مجاز یک راس قوچ وحشی و یک راس بزغاله وحشی و نگهداری سلاح و مهمات غیر مجاز حکم قطعی قضایی صادر شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نطنز گفت: متخلفان شکار و صید که اقدام به شکار یک راس قوچ وحشی و یک راس بزغاله وحشی و همچنین حمل و نگهداری سلاح و مهمات غیر مجاز در منطقه شکار ممنوع کرکس کرده بودند و پس از طی مراحل دادرسی در دستگاه قضایی با توجه به صدور رای محکومیت در دادگاه بدوی حکم قطعی قضایی در دادگاه تجدید نظر صادر شد.

وی گفت: پس از تحقیقات و بررسی صورت گرفته با استناد ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را شامل شکار غیر مجاز یک راس قوچ وحشی و یک راس بزغاله وحشی به تحمل یک سال حبس تعزیری و ضبط اسلحه دخیل در شکار به نفع دولت محکوم و بابت نگهداری و حمل سلاح قاچاق به جزای نقدی به مبلغ 50 میلیون ریال به حق صندوق دولت و ضبط اسلحه به نفع دولت و بابت نگهداری مهمات غیر مجاز به دو فقره جزای نقدی به مبلغ 30 میلیون ریال و 15 میلیون ریال در دادگاه بدوی صادر شده بود تایید کرد.

بیشتر بخوانید
درگیری محیط‌بانان با شکارچیان متخلف / محیط‌بان بوشهری ‌مجروح شد
خشکسالی دستگیری شکارچیان متخلف در کاشان را 50 درصد افزایش داد
تیراندازی شکارچیان غیرمجاز به ماموران حفاظت محیط زیست کارون
عسکریان‌زاده ابراز داشت: بر اساس قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات عیر مجاز نگهداری و حمل سلاح شکاری و مهمات به طور غیر مجاز جرم محسوب شده و در راستای ماده 18 قانون مذکور اسلحه و مهمات غیر مجاز به نفع دولت ضبط می‌شود و همجنین طبق بند ب ماده 12 قانون شکار و صید، شکار غیر مجاز جانوران وحشی جرم محسوب شده و مستوجب مجازات است.

وی ضمن تقدیر از رییس دادگاه تجدید نظر استان و قضات دادگستری شهرستان نطنز، نقش مجموعه قضایی را در صدور آرای بازدارنده از تخلفات حوزه تنوع زیستی که موثر در تعادل اکولوژیک، افزایش پوشش گیاهی و تعدیل آب و هوا و غیره است موثر دانست و افزود: نقش اصلی در کاهش تخلفات زیست محیطی آرای بازدارنده است.

به گزارش تسنیم؛ منطقه شکار ممنوع کرکس نطنز با وسعت 27 هزار هکتار در شمال غربی و جنوبی غربی در حاشیه منطقه حفاظت شده کرکس قرار دارد که از گونه‌های جانوری مختلفی برخوردار است و انواع جانوران وحشی اعم از خزندگان، پرندگان و پستاندارانی نظیر کل و بز، قوچ و میش وحشی، گراز یا همان خوک وحشی، گرگ، شغال، روباه، کفتار، گربه وحشی، پلنگ، تشی، پایکا و غیره در منطفه شکار ممنوع کرکس وجود دارد.