رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به بیان توضیحاتی درباره پیوستن ایران به پروتکل الحاقی کنوانسیون دریای خزر پرداخت.
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز یک شنبه ۲۵ مهر ماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه شیوه نامه حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر گفت: امروز در حالی درباره پیوستن به کنوانسیون حفاظت از محیط زیست دریای خزر صحبت میکنیم که آسیبهای دریای خزر بر کسی پوشیده نیست و کشوری که بیشتر از همه از این مسئله دچار آسیب شده است ایران است.
وی در ادامه بیان کرد: در دریای خزر ۴۴ گونه زیستی اقتصادی داریم که ۲۴ نوع آن منحصرا برای ایران است. ما در ۳۰ سال پیش میتوانستیم سالی ۲ هزار تن ماهی خاویاری برداشت کنیم، ولی الان بالاترین برداشت ما به چند صد کیلو کاهش یافته و تنوع زیستی در دریای خزر دچار مشکل شده است. در سالهای گذشته دریای خزر دچار آسیب زیادی شده است. با توجه به وابستگی معیشت مردم به دریای خزر مهم است که این شیوه نامه امضا شود.
این نماینده مجلس یازدهم افزود: در کمیسیون کشاورزی و محیط زیست حساسیتها به شیوهنامههای بین المللی را به دقت بررسی کردیم و استعلامهای ۵ گانه در کمیسیون کشاورزی گرفته شده است. همه ۵ ارگان نظر مثبت به پیوستن به این کنوانسیون داده اند.
آخرین دیدگاهها