معاون سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد آبشیرین کنها و جلوگیری از ورود آب شیرین به دریا را از عوامل اصلی ایجاد فاجعه زیست محیطی در خلیج فارس عنوان کرد.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در سفری که به عسلویه داشت، گفت: براساس آخرین مطالعات صورت گرفته در ایران و کشورهای منطقه، تا سال ۲۰۵۰ خلیج فارس شورترین پهنههای آبی بزرگ دنیا خواهد شد.
او ساخت آبشیرینکنها و جلوگیری از ورود آب شیرین به دریا را از عوامل اصلی ایجاد فاجعه زیست محیطی در خلیج فارس اعلام کرد و افزود: جنگلهای حرا نقش بسزایی در تقویت تنوع زیستی خلیج فارس و کاهش کربن آبی دارند.
لاهیجانزاده که در دهه ۱۳۸۰ چند وقتی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بوده، تاکید کرد که صنایع مستقر در این استان باید در تولید نهال مشارکت داشته باشند و هر کدام قدمی در راستای نقش مسئولیت اجتماعی خود و حفاظت از محیط زیست بردارند.
در سفر معاون سازمان حفاظت محیط زیست به عسلویه، تفاهمنامه همکاری میان شرکت پتروشیمی پردیس و این سازمان به مناسبت چهارم مرداد روز جهانی حفاظت از اکوسیستمهای مانگرو در این مجتمع پتروشیمی برگزار شد.
رئیس مجتمع پتروشیمی پردیس در این مراسم گفت: رسالت ما در پتروشیمی پردیس کمک به تولید غذای کافی برای مردم ایران و جهان است و برای دستیابی به این رسالت خطیر با رعایت اصول زیست محیطی به تولید محصول با کمترین میزان آلایندگی محیط زیستی دست یافتهایم.
سعادت معتمدی افزود: پتروشیمی پردیس تا کنون فعالیتهای موثری در ایجاد کمربند سبز در منطقه و حمایت علمی و مالی از طرحهای زیست محیطی داشته و این حمایتهای در آینده نیز به صورت گسترهتر ادامه خواهد داشت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر نیز پتروشیمی پردیس را یک مجموعه دوستدار محیط زیست دانست و گفت: این مجتمع یکی از صنایع سبز کشور است و پارسال با همکاری این مجتمع پتروشیمی و سازمانهای مردم نهاد تعداد زیادی نهال حرا در مناطق مستعد استان کاشت شد.
آخرین دیدگاهها