بارندگی در کهگیلویه و بویراحمد ۲۰ درصد کاهش یافت

گروه استان‌ها_ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان بارندگی‌های سال زراعی استان به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است.

بارندگی در کهگیلویه و بویراحمد 20 درصد کاهش یافت- اخبار کهگیلویه و بویراحمد  - اخبار استانها تسنیم | Tasnim

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به‌نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، حسین کلانتری در آئین افتتاح 24 پروژه‌ هفته دوازدهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران اظهار داشت: به مناسبت میلاد فرخنده حضرت امام رضا (ع) و دهه کرامت 5 پروره اختصاصی در این استان به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه میزان بارندگی‌های سال زراعی استان به نسبت مدت مشابه سال گذشته 20 درصد کاهش داشته است، افزود: این میزان به نسبت بلند مدت کاهش 22 درصدی را نشان می دهد‌.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این استان جزو استان هایی است که با تنش آبی رو به رو است، عنوان کرد: ما نهمین استان دارای تنش آبی در کشور هستیم.

کلانتری با تاکید بر اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد معروف به سرزمین رودخانه‌های خروشان با وجود تولید 10 درصد از روان آب های کشور است، بیان کرد: وزارت نیرو و در راس آن وزیر نیرو توجه خاصی به این استان داشته‌اند و ما از این نگاه ویژه تقدیر می‌کنیم و خروجی آن را می‌توان در احداث سد چم شیر در گچساران و تامین اعتبار سد تنگ سرخ از طریق ماده 56 مشاهده کرد.

وی با اشاره به پیگیری اخذ مجوز ماده 23 جهت پروژه‌های سدهای آبریز و سقاوه، خاطرنشان کرد: با تحقق این مهم یک اطمینان بخشی برای استان به وجود می آید که بتوان سخت ترین شرایط را هم پشت سر گذاشت.

کلانتری تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که این طرح‌ها در تابستان 98 کلنگ زنی شد و در تابستان 1400 به بهره برداری رسیدند.

وی عنوان کرد: پنج پروژه شامل گام نخست پست بهمئی، خط 132 کیلو ولت شاهد- بهمئی، فیبر نوری خط بهمئی- مختار- یاسوج 44، پست موبیل دهدشت و نیروگاه کوچک مقیاس مفنا (گچساران) در استان به بهره‌برداری رسید.

کلانتری بیان کرد: ارزش سرمایه گذاری پروژه‌هایی که امروز در استان کهگیلویه و بویر احمد به بهره برداری رسید بیش از 500 میلیارد تومان است.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: پراکندگی این پروژه‌ها در همه مناطق استان از جمله مناطق سردسیری و گرمسیری است.

کلانتری ابراز کرد: امید است با این پویش بومی که اکنون جهانی شده است شاهد تحولات چشمگیری در سراسر ایران زمین باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تلاش‌های بسیاری در حوزه وزارت نیرو در خصوص صرفه جویی در مصرف انرژی انجام شده است، گفت: انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی استان بنا بر بخشنامه‌های قبلی در زمینه مدیریت مصرف انرژی اقدامات لازم را انجام دهند.

کلانتری افزود: باتوجه به بالارفتن مصرف انرژی، کاهش بارندگی و گرمی هوا نیز می‌طلبد مردم و شهروندان نیز ما را در مدیریت مصرف انرژی در استان همراهی کنند.

وی تاکید کرد: فعالیت تمامی دستگاه‌های استخراج رمز ارز در استان ممنوع بوده و با متخلفان برخورد می شود.

وی همچنین از بهره برداری چندین پروژه دیگر در حوزه وزارت نیرو در سال آینده در استان خبر داد و گفت: پست دژکوه از مجموع این پروژه ها است.

نماینده عالی دولت در استان، ابراز کرد: به دنبال احداث پست برای شهرهای دیشموک و قلعه رئیسی هستیم تا شرایط آن ها به پایداری برسد.

کلانتری با تاکید بر اینکه در حوزه وزارت نیرو کارهای بزرگی در استان انجام شده و در حال اجرا است، اظهار داشت: آینده خوبی در انتظار استان کهگیلویه و بویراحمد است.

رضا اردکانیان وزیر نیرو نیز در این آئین از تلاش های راهبردی و پیگیری های مستمر استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حوزه سدها، مدیریت شبکه آب و فاضلاب روستایی و سایر پروژه های مرتبط با حوزه نیرو قدردانی کرد و گفت: بعد از پشت سر گذاشتن زلزله دنا در استان استاندار با مدیریت مطلوب خود روال عادی زندگی را برای مردم فراهم کرد.

وی، عنوان کرد: امید است زمینه توسعه کهگیلویه و بویراحمد بیش از پیش فراهم شود‌.

حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان، اسفندیار برخه مدیر عامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد و جمال معتمدی زاده مدیرعامل توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد در این آئین حضور داشتند.