شهرکرد-ایرنا-رییس اداره فنی جنگلداری و جنگلکاری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم خشکسالی های یک دهه اخیر گفت: حدود ۵۰ هزار هکتار از جنگلهای استان در معرض خطر تهدید و خشکیدگی قرار دارد.
علی حسین امینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون در این راستا برنامههای احداث هلالی آبگیر در سطح حدود سه هزار هکتار از مناطق بحرانی انجام شده و در حال انجام است.
وی احداث هلالی آبگیر را برای جمعآوری هرز آب و افزایش رطوبت خاک عنوان کرد و افزود: مهمترین دلایل خشکیدگی درختان جنگلی استان افزایش دما، کاهش رطوبت، سمکوب شدن عرصههای جنگلی و آفات و بیماریها است.
رییس اداره فنی جنگلداری و جنگلکاری منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به سایر عملیات در این راستا، بیان کرد: برای دیگر مناطق در معرض تهدید نیز برنامههای قرق و عملیات پرورشی و بهداشتی و حتی سامانههای آبگیر لازم است اما متاسفانه منابع مالی کافی در اختیار منابع طبیعی استان قرار ندارد.
امینی تاکید کرد: حذف پایههای خشک، آفتزده و معیوب و از طرفی از بین بردن منابع آلوده کننده و ایجاد کننده آفت در قالب عملیات بهداشتی انجام میشود.
به گزارش ایرنا، یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت چهارمحال و بختیاری را مراتع و جنگلها پوشش داده است که رقمی معادل ۸۶.۵ درصد از سطح این استان را شامل میشود.
آخرین دیدگاهها