گروه استانها – معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: نبود آگاهی و آموزش سبب ایجاد ۸۰ درصد معضلات زیست محیطی و عدم حفاظت از محیط زیست شده است که این موضوع نیازمند آگاهی و آموزش به مردم و مسئولان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل ، نشست معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور مسئولان استانی برگزار شد و نسبت به ارائه آموزشهای زیست محیطی به نقطهنظراتی پرداخته شد و به خطرات عدم حفاظت از محیط زیست پرداخته شد.
مسئولان نیاز به آموزش در حوزه محیط زیست دارند
ژیلا مهدی آقایی، معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این نشست اظهار داشت: نبود آگاهی و آموزش سبب ایجاد 80 درصد معضلات زیست محیطی و عدم حفاظت از محیط زیست شده است که این موضوع نیازمند آگاهی و آموزش به مردم و مسئولان است.
وی با اشاره به این که بررسیهای لازم در این زمینه به عمل آمده است، بیان کرد: ارائه آموزشهای گسترده برای حفاظت از محیط زیست اولویت اساسی است که در این زمینه مردم و مسئولان نیاز به آموزش در حوزه محیط زیست دارند تا به خاطر عدم آگاهیها محیط زیست دچار آسیب نشود.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: ارائه آموزش گسترده حفظ محیط زیست که در این زمینه نیاز است ارائه آموزشهای زیستمحیطی به کودکان میتواند نتایج خوبی را در جامعه به دنبال داشته باشد که این موضوع ایجاد احساس مسئولیت را در بین آنان ایجاد میکند.
مهدیآقایی ادامه داد: استفاده از ظرفیت سمنهای مردم نهاد در حوزه حفاظت محیط زیست یک اولویت اساسی است و در این زمینه با مردمی کردن آموزشها میتوانیم در حراست از منابع طبیعی با چالش جدی مواجه شویم که در این زمینه برنامهریزیهای منسجمی در حال انجام است.
وی تصریح کرد: آموزشهای زیست محیطی در سنین کودکان به کودکان ارائه میشود که در این زمینه خروجی آموزشی در سنین پایین میتواند در تغییر رفتارهای جامعه در بزرگسالی مؤثر باشد و در این زمینه به دنبال کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند فرهنگسازی و آموزش هستیم.
اکبر بهنامجو، استاندار اردبیل بیان کرد: در این زمینه کاهش آسیب اجتماعی نیازمند انجام رفتارهای زیستمحیطی با رفتارهای اجتماعی باید مورد توجه واقع شود که در این زمینه باید باید برنامهریزیهای لازم در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام یابد.
وی با اشاره به این که ارائه آموزشهای زیستمحیطی در سنین پایین به کودکان اولویت اساسی است، بیان کرد: ارائه آموزش به کودکان نیازمند نهادینهسازی است که در این زمینه از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید به نحو احسن استفاده شود.
استاندار اردبیل ادامه داد: رفتارهای زیستمحیطی باید در جامعه فرهنگسازی شود و در این زمینه اگر فردی آموزشهای لازم را نداشته باشد بدون شک در برنامههای محیط زیستی نیز تأثیر نخواهد داشت که به همین منظور نیاز است تمهیدات و هماهنگیهای لازم به عمل آید.
بهنامجو ادامه داد: افزایش آگاهی در بین مردم و مسئولان برای آگاهیسازی جامعه یک اولویت اساسی است و در این زمینه نیاز به جلب مشارکت مردمی برای اطلاعرسانیهای لازم در این زمینه داریم تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یافته و مشکلات موجود در این زمینه دست یابیم.
لزوم رعایت موازین زیست محیطی در اردبیل
سعید شهند، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل نیز در ادامه با اشاره به ارائه آموزشهای لازم در این زمینه بیان کرد: رعایت موازین زیست محیطی در این زمینه مشارکتهای مردمی و ارائه آموزشهای مردمی به عنوان یک اولویت اساسی است که باید مورد توجه واقع شود.
وی تصریح کرد: جلب مشارکتهای مردمی در راستای تحقق اهداف مورد نظر اولویت اساسی است که در این زمینه نیازمند فرهنگسازیهای مناسب در این راستا هستیم.
آخرین دیدگاهها