مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی از تولید حدود ۱۶ تن انواع پسماندهای پزشکی در بیمارستانهای کلانشهر تبریز خبر داد و گفت: تفکیک این پسماندها نشان میدهد که ۸۰ درصد آنها در اشل پسماندهای عادی و ۱۵ درصد هم در اشل پسماندهای عفونی قرار میگیرند و بیشتر نگرانی ما هم در این زنینه است.
حمید قاسمی، روز دوشنبه، بیست و ششم خرداد ماه در مراسم افتتاح سایت مدیریت پسماند بیمارستان الزهرا (س) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهدای حوزه سلامت، اظهار کرد: در حال حاضر بحران و چالشهای زیست محیطی در کل دنیا زیاد بوده و راهکارهایی برای مقابله این بحرانها در حال انجام بوده و کشور ما نیز از این بحرانها مبری نیست.
وی افزود: قبل از سال ۹۲ شاید ۳۰ الی ۴۰ درصد بیمارستانهای استان کارهایی را در زمینه مدیریت پسماند انجام داده و برخی هم دستگاهی برای مدیریت پسماندهای پزشکی نداشتند.
وی گفت: مراحل مدیریت پسماند نزدیک به ۵۰ بیمارستان دولتی و خصوصی در استان تقریبا تکمیل شده است و همکاران ما در محیط زیست بر این موضوع نظارت میکنند.
به گزارش ایسنا، قاسمی خاطرنشان کرد: در زمینه مدیریت پسماندهای بیمارستانی در بین استانهای کشور زبانزد هستیم و در بحث کرونا هم کارها و هماهنگیهای خوبی انجام شد و با هماهنگیهای لازم با دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرکز بهداشت استان، محیط زیست پایشهای مستمر خوشبختانه در این زمینه هم مشکلی ایجاد نشد.
قاسمی با اشاره به راه اندازی سه شرکت خصوصی برای نظارت در زمینه مدیریت پسماند کلینیکها، آزمایشگاهها و مطبها با تلاش همکاران دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل حفاظت محیط زیست و عوامل کار گروه پسماند، اظهار کرد: باید نظارت بیشتری داشته باشیم، یک سری از آزمایشگاهها و مطبها که تولید پسماند داشتند، مدیریت و شناسایی شده و چند درصدشان مدیریت شده و درصدی کمی هم که باقی ماند با مساعدت و کمک و سازمان نظام پزشکی و بخش خصوص مدیریت کنیم.
وی در خاتمه ضمن قدردانی از عوامل بیمارستان الزهرا (س) تبریز برای تجهیز مرکز پسماند این بیمارستان قدردانی کرد و گفت: درمدت کوتاه کارهای خوبی انجام شده است.
آخرین دیدگاهها