حفظ و نگهداری از باغ موسوم به لک لکها در دزفول، به یکی از مطالبههای اصلی دوستداران محیط زیست تبدیل شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به منظور چاره اندیشی و اتخاد تصمیمات لازم در خصوص باغ لک لکها، نشست هم اندیشی با مالکان این باغ برگزار شد.
مصطفی استاد چینیگر افزود: با توجه به نگرانی شهروندان و به منظور چاره اندیشی در راستای جلوگیری از تخریب باغ لک لک ها و بهره وری هرچه بهتر از آن، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی، اداره میراث فرهنگی و انجمن محیط زیستی آوان سبز، نسبت به برقراری نشستها و بازدیدهای متعدد از محل اقدام کرد که این امر منتج به برگزاری جلسه ای با محوریت ادارات، نهادهای مربوطه و افراد مدعی مالکیت شد.
وی ادامه داد: باغ دلگشا یکی از نقاط حائز اهمیت شهرستان دزفول واقع در مجاورت جاده دزفول-محمدبن جعفر- شوش است که از سالها پیش تاکنون به عنوان یکی از زیستگاه ها و محل های لانه گذاری و جوجه آوری گونه ارزشمند لک لک به شمار می آید و هرساله تعدادی از درختان بلند و خشکیده آکالیپتوس این باغ جهت لانه گذاری و جوجه آوری مورد استفاده لک لک ها قرار می گیرند.
استاد چینی گر گفت: با توجه به زیبایی منظر این باغ که یکی از جاذبه های گردشگری مشهور شهرستان دزفول و استان خوزستان است اهمیت حفظ و نگهداری آن بیش از پیش نمایان می شود.
وی افزود: برای حفظ و تداوم برقراری این جاذبه طبیعی برای شهرستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول از سالیان گذشته به منظور حفظ این زیستگاه با افرادی که ادعای مالکیت دارند وارد مذاکر شده و از آنها در جهت حفظ زیستگاه لک لک ها استمداد طلبیده که خوشبختانه این کار ثمربخش بوده و تاکنون منجر به حفظ آن شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول بیان کرد: در نشست با مالکان مقرر شد آنها نسبت به اصلاح، بهسازی و محصور سازی محدوده استقرار لانه گذاری لک لک در اسرع وقت اقدام کنند.
وی افزود: همچنین مقرر شد در راستای استحکام بخشی درختان خشکیده قدیمی و برپایی محل های مناسب جهت لانه گذاری جدید اقداماتی توسط اعضای جلسه صورت گیرد.
اخیرا انتشار تصاویری از وضعیت نامناسب باغ لک لک ها، قطع درختان اطراف لانه ها و راه اندازی یک کارگاه بلوک زنی در کنار آن اعتراض دوستداران محیط زیست را به همراه داشته است.
آخرین دیدگاهها