جنگل قرقبان میخواهد/تخریب جادههای بین مزارع مشکلی برای اطفای حریق
سرپرست فرمانداری دورود گفت: برای اطفاء حریق در جنگلها و مراتع به دیدهبان و قرقبان نیاز داریم.
فریبا بهاری در اولین جلسه اطفای حریق استان در سال جاری اظهار کرد: در فرمانداری دورود اولین جلسه اطفای حریق را برگزار کردیم و کلیه مواردی که تصویب شد به دستگاههای جهاد کشاورزی، شهرداری و دهیاریها ابلاغ شد.

وی ادامه داد: کلیه مشکلات در بحث حریق در جنگلها و مراتع به اعتبار و پیشگیری و آموزش مرتبط میشود. در بحث اطلاعرسانی، صداوسیما خوب عمل کرده ولی در بحث اعتبار مشکلاتی در استان و شهرستان دورود داریم.
سرپرست فرمانداری دورود گفت: بیشترین مشکلات ما در این شهرستان برای پیشگیری از آتشسوزی و اطفاء حریق، بحث دیدهبان و قرقبان است که برای این کار باید اعتبار داشته باشیم.
وی گفت: موتورهای چهارچرخ بحث مهمی است که بعد از آتشسوزی باید وجود داشته باشند تا امکانات را به افرادی که اطفاء حریق میکنند، برسانند.
بهاری افزود: تجهیزات لازم برای اطفاء حریق امسال در اختیار منابع طبیعی شهرستان دورود قرار گرفته است.
رایج شدن قطع درختان بلوط / تخریب جادههای بین مزارع مشکلی برای اطفای حریق
فرماندار الیگودرز گفت: در منطقه ماهرو قطع درختان بلوط رایج شده است و باید جلوی این کار گرفته شود.
به گزارش ایسنا، حمید کشکولی در اولین جلسه اطفای حریق استان در سال جاری اظهار کرد: فرهنگ خوب مردم در سال گذشته کمک کرد که کمترین آتشسوزی را در شهرستان الیگودرز داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما بیشترین منابع طبیعی را در شهرستان الیگودرز داریم ولی در منابع طبیعی چهار نفر نیرو داریم و کمبود نیرو بیشتر احساس میشود.
کشکولی افزود: وقوع کمترین آتشسوزی در سال گذشته در الیگودرز نباید باعث شود از نقاط بحرانی آتشسوزی در این شهرستان غافل شویم.
وی گفت: در بحث جادههای بین مزارع مشکل داریم. این جادهها تخریبشده و نیاز به ترمیم دارند. لذا اگر حریقی در مزارع الیگودرز رخ دهد، به دلیل تخریب شدن جادهها نمیتوانیم کاری کنیم و نمیتوانیم به موقع وارد عمل شویم.
توجه به اطفای حریق به دلیل تخریب پل بابازید
فرماندار رومشکان بر ضرورت توجه به امر اطفای حریق در این شهرستان به دلیل تخریب پل بابازید تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، نورالدین درمنان در اولین جلسه اطفای حریق استان در سال جاری اظهار کرد: امسال بحث اطفاء حریق در رومشکان متفاوت از سال گذشته است چراکه به دلیل تخریب پل بابازید مشکل داریم. بنابراین لازم است امکاناتی متناسب با وسعت رومشکان و نقاط صعبالعبور آن برای بحث اطفاء حریق مدنظر باشد.
درمنان افزود: در منطقه سرکَن قسمتی تابع پلدختر و قسمتی تابع کوهدشت است و زمانی که در این منطقه آتشسوزی میشود، اولین جایی که ورود پیدا میکند، رومشکان است اما به دلیل تخریب پل بابازید در صورت وقوع حریق نمیتوانیم وارد عمل شویم. بنابراین نیاز است پل بابازید برای رسیدگی به اطفاء حریقهای احتمالی مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی یادآور شد: همچنین در شهرستان رومشکان برای بحث اطفاء حریق نیاز به امکانات لازم و اعتبار داریم.
درمنان خاطرنشان کرد: برنامهریزیهای لازم پیش از وقوع هر نوع آتشسوزی در مراتع استان باید انجام گیرد تا با مشکل مواجه نشویم.
آموزش اطفاء حریق برای 2900 دانشآموز لرستانی
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان از انجام آموزش اطفاء حریق برای 2900 دانشآموز خبر داد.
به گزارش ایسنا، رضا زینیوندمقدم در اولین جلسه اطفای حریق استان در سال جاری اظهار کرد: همه بر نقش ارزنده جنگلها و مراتع واقف هستیم که ریه زمین هستند و پوشش گیاهی باعث تلطیف هوا و جلوگیری از مسائلی چون سیل میشود.
وی ادامه داد: حفاظت از این جنگلها وظیفه همه ماست و آموزشوپرورش لرستان برنامههای خوبی در مدارس در سطح آموزشی انجام داد.
زینیوندمقدم اضافه کرد: اجرای شاخص حفاظت از منابع طبیعی در سطح استان در سه بخش آموزشی، حفاظت و پیشگیری و اطفاء مدنظر ما قرار گرفت.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان خاطرنشان کرد: آموزش اطفاء حریق در سطح مدارس برای 2900 نفر انجام شده است.
وی افزود: کاشت نهال را به تعداد ۷۰ هزار اصله امسال در طول سال در مدارس استان انجام دادیم و همچنین 30 مدرسه با موضوع حفاظت از مراتع مدنظر قرار گرفت.
زینیوند مقدم گفت: در راستای ارتقاء آگاهی والدین در خصوص اطفاء حریق در جنگلها و مراتع هم برنامههای مختلفی داشتیم و 1700 خانوار تحت پوشش آموزش قرار گرفتند.
بیمه ماشینآلات آتشنشانی از طریق ستاد بحران پرداخت شود
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان گفت: بیمه ماشینآلات آتشنشانی از طریق ستاد بحران پرداخت شود.
به گزارش ایسنا، غلامرضا عبدالهی در اولین جلسه اطفای حریق استان در سال جاری اظهار کرد: در بحث آموزش دهیاران در خصوص اطفاء حریق هرساله برنامههای مختلفی داریم که امسال نیز این دورهها در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: هرساله همایش دهیاران در خصوص اطفاء حریق در استان برگزار میشود و اگر مصوب شود، امسال نیز این برنامه را برگزار میکنیم.
عبدالهی افزود: حدوداً 15 دستگاه آتشنشانی در روستاهای استان داریم و اگر مصوب شد که امسال بیمه ماشینآلات آتشنشانی از طریق ستاد بحران پرداخت شود، برای بحث اطفا حریق بسیار کارساز است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری لرستان یادآور شد: امسال ۱۰ دستگاه دمنده و ۱۰ دستگاه فلکسی بک را خریداری کردیم که تحویل ۱۰ دهیاری میدهیم که برای اطفاء حریق به ما کمک کنند.
وی گفت: علاوه بر بیمه منازل روستایی با همکاری بنیاد برکت، بحث بیمه مسئولیت دهیاری را در دستور کار داریم که در هر روستا تا سه نفر با مبلغی اندک بیمه میشوند.
عبدالهی خاطرنشان کرد: آموزش دهیاران کمک زیادی به جلوگیری از آتشسوزی میکند.
آخرین دیدگاهها