«ابراهیم مردانی» روز شنبه افزود: یکی از مهمترین پل های تخریب شده در سیلاب فروردین، پل هفت دهنه ارتباط دهنده ساوه با سد الغدیر و چندین روستای جنوب و غرب این شهرستان بود.
وی افزود: با تخریب این پل، ابتدا نسبت به ایمن سازی مسیر و نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده اقدام و سپس با یافتن راهکاری مناسب تردد در این مسیر برقرار شد.
مردانی اظهار داشت: با تدابیر اتخاذ شده و استفاده از سنگرهای بتنی و همچنین مشارکت اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان و حمایت های فرمانداری، یک پل اضطراری چهار متری با توان خروجی 20 متر مکعب سیلاب و هزینه ای افزون بر 500 میلیون ریال نصب و تا زمان ترمیم کامل پل هفت دهنه، ارتباط میان سد و روستاهای منطقه با ساوه برقرار شده است.
به گفته رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ساوه، در نوروز امسال با وجود افزایش 15 درصدی حجم تردد و ترافیک در محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه، سوانح رانندگی و شمار تلفات و مصدومان جاده ای کاهش یافت.
مردانی، از اعزام 35 دستگاه انواع ماشین آلات سنگین از جمله کامیون، پنج دستگاه مینی بوس و اتوبوس و شماری از نیروهای امدادی راهداری به مناطق سیل زده کشوربرای عملیات امدادرسانی خبر داد.
شهرستان ساوه در مجموع دارای 147 کیلومتر آزاد راه، 40 کیلومتر بزرگراه، 110 کیلومتر راه اصلی، 110 کیلومتر راه فرعی و 600 کیلومتر راه روستایی است.
در بارش های فروردین امسال 96 درصد از حجم سد الغدیر پر شد و برخی رودخانه های این شهرستان از قبیل قره چای و مزلقان جاری شدند.
آخرین دیدگاهها