برخی مناطق خرمشهر در معرض خطر هستند/ لزوم تقویت سیل بندها
عبدالله سامری شامگاه جمعه در جلسه ستاد مدیریت بحران اظهار کرد: در منطقه نزدیکی سه راه جفیر شب گذشته سیل بند شکسته شد و این شکستگی که عرضش تنها یک متر بود و میشد با ۵۰ تا ۱۰۰ گونی رفع شود حالا به خاطر اهمال سازمان آب و برق و جهاد کشاورزی حالتی بحرانی به خود گرفته است.
وی افزود: آب از طریق این شکستگی کوچک نفوذ و تا نزدیک جاده امام جعفر صادق (ع) پیشرویی کرده که باعث نا آرامی مردم آن منطقه نیز شده است.
سامری خواهان همکاری تمام دستگاهها برای رفع این شکستگی و جلوگیری از پیشروی بیشتر آب شده است.
نماینده مردم خرمشهر، از مینوشهر به عنوان دیگر نقطه در معرض تهدید در شهرستان خرمشهر یاد کرد و گفت: در جزیره مینو نیز منطقه بحرانی است که نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
سامری توضیح داد: تا زمانی که خاکریز در مینوشهر برداشته نشده بود مینوشهر را خطر خاصی تهدید نمیکرد اما اکنون خاکریز برداشته شده و منطقه در معرض خطر است.
وی خواهان تقویت هرچه بیشتر سیل بندها مینوشهر با کمک جهاد نصر و منطقه آزاد شد.
نماینده مردم خرمشهر همچنین به نحوه احداث برخی سیل بندها ایجاد شده توسط شهرداری خرمشهر در محدوده شهری انتقاد کرد و گفت: نهرهای احداث شده در محدوده نهر ۳ تا ۵ روستای محرزی خرمشهر در عمل سیل بند نیست و باید تحکیم و تعریض شوند.
وی خواهان تحکیم سیل بندهای انهار ۳، ۴، ۵، مقابل شهرداری قدیم خرمشهر و مسدود کردن انهار در منطقه پوزه کعبی ها نیز شد.
سامری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص لزوم تبادل اطلاعات میان ایران و عراق درباره دبی رودخانههای سیلابی عراق، اظهار کرد: وزارت نیرو و خارجه ایران اطلاعاتی در رابطه با سیلاب آمده از سوی عراق در دست ندارند و این امر به این دلیل است که عراق هم اطلاعاتی خاصی ندارند و استاندار بصره تنها از احداث سیل بندی که مانع ورود آب دجله و فرات به اروند میشود، سخن گفته است.
آخرین دیدگاهها