نماینده مجلس؛ ورود ۷۰۰ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب به دریا

نماینده بندرعباس در مجلس با بیان اینکه بوی تعفن فاضلاب شهروندان بندرعباسی را نگران کرده است، گفت که ۷۰۰ لیتر در ثانیه ورود پساب فاضلاب به دریا متوقف شود زیرا سلامت مردم و اکوسیستم با این شرایط به شدت در خطر است.

احمد مرادی درباره وضعیت سرازیر شدن فاضلاب به دریا در بندرعباس، گفت: “بارها اعلام کردیم که فکر اساسی برای کنترل آلودگی فاضلاب در بندرعباس در دستور کار قرار بگیرد زیرا پساب فاضلاب نه تنها دریا را آلوده می‌کند بلکه تاثیرات منفی نیز بر اکوسیستم، محیط زیست و سلامت مردم در بندر عباس می‌گذارد”.

افزایش آلودگی دریا با عدم ساماندهی فاضلاب در بندر عباس
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: “عدم ساماندهی فاضلاب برای جلوگیری از ورود پساب فاضلاب به دریا ، متاسفانه موجب شده است که ضریب آلودگی محیطی زیستی در بندرعباس نیز با افزایش روبرو شود بنابراین جا دارد پس از گذشت ۸ الی ۹ سال از این معضل زیست محیطی، بالاخره این روند برای حفظ سلامت مردم و محیط زیست متوقف شود”.

عدم ساماندهی فاضلاب برای جلوگیری ازورود پساب فاضلاب به دریا متاسفانه موجب شده است که ضریب آلودگی محیطی زیستی در بندرعباس نیز با افزایش روبرو شود
مرادی افزود: “وزیر نیرو قول داده است که با تدابیری ویژه معضل فاضلاب در بندرعباس را برطرف کند اما متاسفانه هنوز این روند تغییری نکرده است و این در حالی است که پس از مدت‌های مدید هنوز اتفاق مثبتی برای جلوگیری از ورود پساب فاضلاب به دریا صورت نگرفته است”.

ساماندهی فاضلاب در بندرعباس نیازمند حمایت ویژه از بخش خصوصی
وی بابیان اینکه ورود ۷۰۰ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب به دریا متوقف شود ادامه داد: برای ساماندهی فاضلاب دربندرعباس، بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده است اما تضمینی برای حمایت از سرمایه گذار برای ساماندهی فاضلاب در بندرعباس وجود ندارد واز همین رو فاضلاب در شرایط فعلی هزینه‌های سرسام آوری را برای ما بوجودآورده است.

بوی تعفن فاضلاب ، شهروندان بندر عباسی را نگران کرده است
عضو کمسیون انرژی مجلس بابیان اینکه بوی تعفن فاضلاب ،شهروندان بندر عباسی را نگران کرده است یادآور شد: “ورود پساب فاضلاب به دریا می‌بایست هرچه سریعتر متوقف شود زیرا مردم از آلودگی ناشی از پساب فاضلاب بسیار آزرده خاطر هستند”.

پیش‌تر در اردیبهشت ماه سال جاری نیز احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس در مجلس، ساخت جزایر مصنوعی، ساخت و ساز در حریم دریا، قاچاق مرجان و برداشت بی رویه از آبزیان را از آسیب های زیست محیطی خلیج فارس دانست و با انتقاد از ورود روزانه ۷۰۰ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب های خانگی و صنعتی به خلیج فارس، تصریح کرد “متاسفانه این شاهراه مهم اقتصادی ۸ سال درگیر این بحران است و چنانچه کنترل و مدیریت نشود سلامت مردم، آبزیان وحیات دریا را در معرض تهدید قرار خواهد داد و آینده تاریکی در انتظار این شاهراه بزرگ تجاری و اقتصادی خواهد بود”.