فرسایش خاک در ایران ۲ و نیم برابر متوسط جهانی
جبار کوچکی نژاد با بیان اینکه برگزاری نشست فراکسیون محیط زیست مجلس با مسئولان محیط زیست به سبب بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق به تاخیر افتاد، گفت: دنبال آن هستیم که با برگزاری نشست هایی با دستگاه های دولتی و بخش های خصوصی به مسائل زیست محیطی بیشتر بپردازیم.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه حال محیط زیست کشور خوب نیست، افزود: تخریب محیط زیست، انقراض حیات وحش، خشکی تالاب ها و رودخانه ها، شیوع معضل ریزگردها، فرسایش خاک و افزایش آلودگی هوای کلانشهرها از جمله نشانه های وضعیت بحرانی محیط زیست است.
وی تصریح کرد: محیط زیست از ابرچالش و معضلات اساسی کشور است که بهبود وضعیت آن باید در دستور کار تمامی دستگاه ها قرار گیرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه محیط زیست باید سرلوحه تمامی امور و فعالیت ها قرار گیرد، گفت: متاسفانه امروزه اغلب استان های کشور درگیر معضل ریزگردها است و سلامت مردم در معرض تهدید قرار گرفته در حالی که خط قرمز محیط زیست باید سلامت مردم باشد.
کوچکی نژاد با انتقاد از اینکه فرسایش خاک در کشور دو نیم برابر متوسط جهانی است، افزود: برای حفاظت از خاک و جلوگیری از فرسایش آن پوشش گیاهی باید افزایش و همچنین آبخیزداری و احداث سازه های آبی در مسیر سیلاب ها مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم، نسبت به وضعیت بحرانی مراتع و جنگل های کشور هشدار داد و گفت: وضعیت جنگل های کشور به علت ویلاسازی و آفات در مرز بحران قرار داشته و نیاز است سازمان جنگل ها و دولت برای بهبود وضعیت آنها چاره اندیشی کنند.
نایب رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه سازمان حفاظت محیط زیست باید تلاش بیشتری برای حفظ و احیای تالابها و تامین حقابه آنها داشته باشد، تصریح کرد: این دستگاه باید وظایف دستگاههای ذی ربط نسبت به حفظ تالاب ها را مشخص و آنها را به سمت انجام وظایف در قبال تالاب ها هدایت کند؛ البته محیط زیست به تنهایی از عهده حفاظت از محیط زیست بر نمی آید و تمامی دستگاه ها و مردم و نهادهای مردمی باید همکاری لازم را داشته باشند و از سویی بودجه مناسب نیز در نظر گرفته شده و تخصیص یابد تا حال محیط زیست کشور مساعد شود.
آخرین دیدگاهها